search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:14
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός πάτησε την 21χρονη δύο φορές πριν εξαφανιστεί» – Τι δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες

22.11.2022 15:41
thessaloniki_troxaio_new
credit: thestival.gr

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στη Θεσσαλονίκη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και άφησε αβοήθητη μια 21χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του voria.gr, το αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος. Βάσει περιγραφών, η 21χρονη περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στο voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.  

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανακριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Σε χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 21χρονη.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Μαρτίνου: Ποια είναι η νέα πρόεδρος του ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου

Ρόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην οικιακή βοηθό

Κιβωτός του κόσμου: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. – Πρόεδρος η Αλεξάνδρα Μαρτίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13