search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Εφιάλτης για 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ – Της επιτέθηκε σεξουαλικά 30χρονος

23.11.2022 09:41
trolei new

Οταν επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ δεν είχε καν φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε.

Μία 14χρονη μαθήτρια πήρε όπως τόσες και τόσες φορές το τρόλεϊ. Στο ίδιο όχημα είχε επιββιβαστεί και ένας 30χρονος, δηλωμένος Γάλλος υπήκοος με καταγωγή απο την Αφρική.

Ο τελευταίος στην αρχή την κατέγραφε με το κινητό του. Στη συνέχεια, και ενώ το τρόλεϊ βρισκόταν στο ύψος του Ζαππείου, όρμησε πάνω της, την πέταξε στα καθίσματα και άρχισε να την θωπεύει στο στήθος και τους γλουτούς βρίζοντας την χυδαία.

Ο οδηγός του τρόλεΐ που είδε το σκηνικό του τρόμου, ακινητοποίησε το όχημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος να αφεθεί ελεύθερος.

Το δρομολογιο του τρόμου για τη μαθήτρια

Το φρικτό σκηνικό για το 14χρονο κοριτσάκι ξεκίνησε άγριο ξημέρωμα της 19ης Νοεμβρίου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 04:45. Η 14χρονη μαθήτρια  – με καταγωγή από την Πολωνία καθόταν με τρεις φίλες της. Τα τέσσερα κορίτσια μετά από διασκέδαση επέστρεφαν στο σπίτι τους. Τη συγκεκριμένη γραμμή του τρόλεϊ την είχαν χρησιμοποιήσει άλλωστε πολλές φορές.

Απέναντι τους καθόταν ο 30 χρόνος δηλωμένος Γάλλος υπήκοος με τα στοιχεία Μπιλάλ Μωχάμεντ Μπουφεράρα. Ξαφνικά η μικρή είδε τον αλλοδαπό να την «καρφώνει» επίμονα, όμως δεν δίνει σημασία.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας εντελως προκλητικά σηκώνει το κινητό του, στοχεύει πάνω της και αρχίζει και να την τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Το παιδί έντρομο του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει όμως εκείνος αρνήθηκε.

Όταν η μικρή αρχίζει να διαμαρτύρεται πιο έντονα ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ό,τι εχει καταγράψει, ο άντρας σηκώνεται πάνω και ορμάει πάνω της.

Οσα ακολούθησαν ηταν εφιαλτικά, όπως αναφέρει το protothema.gr. Με μανία, αρπάζει το παιδι, το πετάει στα καθίσματα και αφού το χτυπάει στο κεφάλι, αρχίζει να θωπεύει το στήθος του και τους γλουτούς και παράλληλα να την βρίζει χυδαία.

Το παιδί αρχίζει να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεΐ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο μπήκαν μέσα στο τρόλεΐ και πέρασαν χειροπέδες στο δράστη.

Ο 30χρόνος Γάλλος υπήκοος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το μεσημέρι της Κυριακής μετήχθη στο Β΄ αυτόφωρο μονομελές όπου η εκδικαση της υπόθεσης του ανεβλήθη για τις 28 Νοεμβρίου 2022 και στη συνέχεια αφεθη ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα μαρτυρία για τον πατέρα Αντώνιο και τα περιστατικά ασέλγειας – «Είχε γίνει πολλές φορές, θύματα και άλλα παιδιά»

Καλάθι του νοικοκυριού: Όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν μείωση στις τιμές, λέει ο Γεωργιάδης

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη – «Το παιδί μου δεν γίνεται όπως πριν, ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:24