search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Ο Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» και αστρολογικούς χάρτες

23.11.2022 14:07
chaikalis_new

Με την αστρολογία ασχολείται πλέον ο πρώην ηθοποιός και υφυπουργός Εργασίας, Παύλος Χαϊκάλης, που πρόσφατα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάλυση που έκανε για τον φερόμενο παιδοβιαστή, Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr και όπως λένε όσοι επισκέφτηκαν το site που τον φιλοξενεί, ο Παύλος Χαϊκάλης κλείνει διαδικτυακά ραντεβού και βγάζει αστρολογικούς χάρτες. Η τιμή είναι 120 ευρώ για μια συνεδρία 90 λεπτών.

«Δεν κάνω επαγγελματικό άνοιγμα στην αστρολογία. Εχω καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη, δεν μπορώ να το κάνω επάγγελμα, έχω καταθέσει κωδικούς, και αυτό το οποίο κάνω στο site το έχει κάνει ένας φίλος. Τα χρήματα τα παίρνει εκείνος γιατί είναι ιδιωτικό το site, αυτός το έχτισε. Αυτός την έκανε αυτή την ιστορία και εγώ δεν έχω οικονομικό όφελος. Αν φτάσουμε σ’ ένα σημείο και υπάρχει ροή του κόσμου και λένε ότι ο Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος αστρολόγος, τότε, ναι, θα πω ευθαρσώς ότι ήταν μέχρι εδώ και πάω να ανοίξω έναν κωδικό να τακτοποιήσω και την Εφορία και να είμαι εντάξει», εξηγεί και συμπληρώνει:

«Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρολογία. Μπορεί να λένε όλοι ότι κάνω συνεδρίες, όμως αυτό εγώ θέλω να το κάνω με έναν διαφορετικό τρόπο συμβουλευτικής αστρολογίας πάνω σε κάποια θέματα που θα μπορέσω κάποιους ανθρώπους να τους προειδοποιήσω για κάποιες καταστάσεις. Δεν κάνω αυτό που κάνουν οι άλλοι και δεν θέλω να μπω στα παιχνίδια που κάνουν οι άλλοι. Γιατί θα με μισήσουν και οι αστρολόγοι! Απλώς θέλω να αποδείξω ότι αστρολογία δεν είναι αυτό που κάνουν οι άλλοι. Δεν θα πάω κόντρα στη Λίτσα Πατέρα την οποία υπεραγαπώ».

«Έχω μια μεταφυσική αναζήτηση από 19 ετών. Και στα 25-30 μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Σε πολύ ελαφρύ επίπεδο βέβαια, με την έννοια του ότι άρχισα να ψάχνω σιγά-σιγά. Κάθισα, έψαξα, διάβασα, σκοτώθηκα. Ηταν μια εσωτερική αναζήτηση για την πορεία του ανθρώπου. Η ηρεμία και η ψυχική αναζήτηση είναι πλέον πολύ σημαντικές για έναν άνθρωπο», τόνισε στο protothema.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Του ζήτησαν selfie, τους ζήτησε… ψήφο (video)

Νέα Δημοκρατία: «Γκρίνια» για τα επικοινωνιακά φάλτσα Μητσοτάκη

Συμφωνίες με την Αίγυπτο και για εργάτες γης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18