search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Προκαλεί ο Χαϊκάλης με τον… αστρολογικό χάρτη του Μίχου – «Έχει ροπή στα πάθη, υποφέρει εξαιτίας των ερωτικών του σχέσεων» (video)

14.11.2022 13:56
XAIKALIS_PAVLOS_new

Αδιανόητα πράγματα ισχυρίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Ηλία Μίχο σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός που έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι για την ανατριχιαστική δράση του φερόμενου ως παιδοβιαστή του Κολωνού την ευθύνη έχει ο… αστρολογικός του χάρτης ενώ αναφέρθηκε επανειλημμένα στους βιασμούς της ανήλικης κάνοντας λόγο για… ερωτικές σχέσεις.

Ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός στη συνέχεια προέβλεψε ότι ο Ηλίας Μίχος θα ξεπεράσει τις δυσκολίες ενώ μάλιστα θα πέσει και στα μαλακά….

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης:

«Ηλίας Μίχος. Θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ αυτού του ανθρώπου και να δούμε τι ήταν αυτό που οδήγησε τελικά στην καταστροφή. Η ανασφάλεια του Κρόνου στον Ταύρο, το έχει καταστήσει το άτομο να είναι λίγο δυσαρεστημένο με τον εαυτό του, με τη δουλειά του. Οι φιλοδοξίες του δηλαδή τον φέρνουν σε μια τέτοια σύγκρουση με την ανασφάλεια που το κάνουν πιο εγωιστικό. Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, δείχνει μια ροπή προς πάθη και μια ροπή θα έλεγα προς το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσων. Σε αυτή την αμοιβαία υποδοχή μπορεί να δείξει και διαφορές ηλικίας σε μία σχέση. Η Αφροδίτη βγάζει πάντα κρυφές σχέσεις και δη ερωτικές. Αν πάμε και δούμε ότι η Σελήνη του ενάτου έχει σχέση και με τις εξουσίες και με τη θρησκεία η οποία είναι στην Παρθένο. Και η θρησκεία παίζει έναν ρόλο κατά κάποιον τρόπο δημοσίων σχέσεων στο άτομο για να προβληθεί, άρα οι δημόσιες σχέσεις του ατόμου γίνονται με έναν τρόπο για να εξυπηρετήσει τη δουλειά του. Ουσιαστικά θέλει το άτομο εξουσία και δύναμη και χρήματα που τον απασχολούν πάνω από όλα. Είναι χρονιά φυλάκισης. Αναγκαστική θα έλεγα κατάσταση προσαρμογής. Ο κύριος Μίχος να πάει φυλακή και το άτομο είναι σε μια παθολογική κατάσταση όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Αν θέλετε, η αυτοαξία του ατόμου εκδηλώνεται μέσα από την επιβολή στα πράγματα. Τα γεγονότα που θα έρθουν στο άτομο όσο δυσβάσταχτα κι αν είναι, θα τα ξεπεράσει πολύ σύντομα. Αυτό με βάζει σε υποψία ότι θα παιχτούν πολλά παιχνίδια γύρω από αυτή την υπόθεση του Μίχου και ότι στο τέλος μπορεί να καταλήξουμε στο να πέσει στα μαλακά. Κι αυτό δεν ξέρω αν θα είναι από τη διαχείριση με παχνίδια της εξουσίας ή θα είναι από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψής του, η οποία ήταν ευνοϊκή…».

Λιάγκας: Δεν μπορείς να λες αυτά τα πράγματα για ένα τέρας

Τα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης… χαμογελώντας, σχολίασε το πάνελ της εκπομπής με τον Γιώργο Λάγκα να λέει μεταξύ άλλων:

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά το λέω με αγάπη και πιστεύω ότι είσαι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Δείτε τον τη δεκαετία του ’80 να χορεύει… ντίσκο! (Video)

Καινούργιου σε Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» (Video)

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Ελένη Φουρέιρα (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:03