search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Επαναλανσάρισμα στα ΜΜΕ του Διονύση Παναγιωτάκη αρχές του 2023- Η εφημερίδα κλείνει προσωρινά και αλλάζει τίτλο

24.11.2022 15:45
ONE CHANNEL


Τα νέα ΜΜΕ του Διονύση Παναγιωτάκη, το κανάλι One Channel και η εβδομαδιαία εφημερίδα Action Press, αναμένεται να επαναλανσαριστούν επισήμως αρχές του νέου έτους. Όμως η εφημερίδα δεν θα διατηρήσει τον τίτλο της.

Για τον λόγο αυτό η σαββατιάτικη εφημερίδα, που πρωτοκυκλοφόρησε αρχές του περασμένου Μαΐου, αναστέλλει την κυκλοφορία της, αλλά προσωρινά, όπως αποσαφηνίζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι περι τον καναλάρχη και εκδότη για διάστημα περίπου ενός μήνα.

Στο μεταξύ θα έχει- λέει- βρεθεί νέα ονομασία καθώς ο διακριτός τίτλος με τον οποίον κυκλοφορεί ταυτίζεται με το κανάλι Action24 το οποίο, ως γνωστόν, έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και η ιδιοκτησία του σταθμού επιθυμεί να μην προκαλείται σύγχυση σε αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό ότι πρόκειται για «αδελφά» μίντια.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη, με νέο τίτλο, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση της στα περίπτερα, αρχές Ιανουαρίου, όπως υποστηρίζεται μαζί με το νέο πρόγραμμα του One Channel, το οποίο εν πολλοίς θα βασίζεται στην ταινιοθήκη του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Eurovison 2023: Τι αλλάζει στην ψηφοφορία από φέτος

«Θερίζουν» τηλεθέαση οι μεταδόσεις αγώνων του Μουντιάλ – Πρώτος οριακά ο Alpha

Μελέτη για Μενεγάκη: «Μου έλεγαν αν τη δω, να μην της μιλήσω» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:52