search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:48
MENU CLOSE

«Θερίζουν» τηλεθέαση οι μεταδόσεις αγώνων του Μουντιάλ – Πρώτος οριακά ο Alpha

24.11.2022 13:08
tileorasi_tilevarometro_new

Υπόθεση για δύο ήταν και χθες (23/11) η «μάχη» για το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών το οποίο απέσπασε τελικά ο Alpha και ήταν οριακά μεγαλύτερο από εκείνο του Mega.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η τηλεθέαση του ΑΝΤ1 και χάρη στις μεταδόσεις των χθεσινών τριών ποδοσφαιρικών αγώνων του Μουντιάλ με ενδιαφέροντα «ζευγάρια» εθνικών ομάδων θεωρητικά ήταν το δεύτερο σε δυναμικότητα κανάλι αν εκλάβουμε ως ισοδύναμα τα Alpha και Mega. 

Οι δύο σταθμοί φαίνεται σε γενικές γραμμές να μην επηρεάζονται δραματικά, τουλάχιστον ως τώρα, από το «ατού» του ΑΝΤ1, από την συγκριτική παρατήρηση στα δεοδμένα της Nielsen.

Ενδεικτικά, στο διάστημα που ο ΑΝΤ1 μετέδιδε απευθείας το ματς Γερμανίας-Ιαπωνίας, στον Alpha «Deal» και κεντρικό δελτίο είχαν καλύτερη απόδοση συγκριτικά με την τηλεθέαση της Τρίτης αλλά και με εκείνη που είχαν την αντίστοιχη ημέρα της περασμένης εβδομάδας που δεν υπήρχε Μουντιάλ στον ΑΝΤ1.

Η υποχώρηση στα μεγέθη Star και Σκάι σε σχέση με αυτά που είχαν την Τρίτη πιθανόν να οφείλεται ως ένα βαθμό στην «στροφή» τηλεθεατών στο Μουντιάλ.

Μειώθηκε επίσης και το μερίδιο της ΕΡΤ1, παρέμειναν σχεδόν αναλλοίωτα εκείνα των Open, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη για Μενεγάκη: «Μου έλεγαν αν τη δω, να μην της μιλήσω» (video)

«Δίκαιη κατανομή συμβάσεων» στα Μουσικά Σύνολα λέει η ΕΡΤ – Για «αποδυνάμωση» μιλούν οι μουσικοί τους

Τηλεόραση: Πώς αναδιοργανώνονται Action24, Naftemporiki TV, Attica TV και One

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:48