search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη σε Ρούλα Κορομηλά: «Πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα» – Η συνάντηση μετά από 26 χρόνια

25.11.2022 17:20
koromila menegaki new

Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια στην τηλεοπτική οθόνη.

Με κοινό πλάνο και με το ίδιο τραγούδι που είχαν βρεθεί το 1996 στο Πρωινό, οι δύο παρουσιάστριες είπαν την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η διάρκεια είναι το σημαντικό. Μπήκες κι εσύ μέσα, άρπαξες-ας μου επιτραπεί το ρήμα- τα θετικά στοιχεία που έβλεπες, τα ακολούθησες, έβαλες τη δική σου προσωπικότητα και να ‘σαι τώρα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Βέβαια είσαι στην ίδια ώρα. Και το μεσημέρι και το πρωί» επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους και στη συνέχεια τη ρώτησε για ποιον λόγο δεν πάει στη βραδινή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε τότε: «Πριν από 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και ναι το έκανα, είπα ότι δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας… Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια –και το πρωί, και το  βράδυ, και σόου- δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια».

Και συνέχισε: «Όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “εγώ τι θα αντέξω περισσότερο; Θα μου αρέσει αν δεν έχω έναν άνθρωπο κι αν δεν κάνω και παιδιά;”, οπότε είπα “κάτσε, μην αφήσεις τίποτα για αργότερα αφού το θέλεις και το έχεις ανάγκη”. Και έτσι πέρασαν τα χρόνια. Μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή, την οικογενειακή. Και πάλι ζορίστηκα. Σκέψου να είχα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια… Άλλες αγωνίες».

«Υπήρχαν φορές που πιέστηκα πολύ, έλεγα μα που τη βρίσκω τη δύναμη. Εσύ πιέστηκες ποτέ; Δεν κλαίγομαι, έχω περάσει φανταστικά και έχω ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο κόσμος όταν μας βλέπει σε ένα λαμπερό περιβάλλον» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης:

Squid Game: Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο «001» της σειράς του Netflix

Υψηλή ραπτική και μόδα για το «κόκκινο χαλί» στο Παλάτι του Κένσινγκτον (Photos/Videos)

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκρίνει τον εαυτό του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο – «Μα είμαι ολόιδιος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46