search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Squid Game: Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο «001» της σειράς του Netflix

25.11.2022 17:09
suid game – pappous- new

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Ο Γιονγκ-σου που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά-φαινόμενο του Netflix, «Squid Game», στην οποία υποδύθηκε το «001», κατηγορήθηκε για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, εισαγγελείς στην πόλη Σουγόν του απείγγειλαν κατηγορίες την Πέμπτη 24/11, για περιστατικό που αφορά ανάρμοστα αγγίγματα σε γυναίκα και φέρεται να έλαβε χώρα το 2017. 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος. 

Οι πληροφορίες αυτές «δεν είναι ανακριβείς», δήλωσε στο AFP αξιωματούχος της εισαγγελίας της Σουόν, στα νότια προάστια της Σεούλ, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε στη συνέχεια να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο Ο Γιονγκ-σου.

Ο 78χρονος Ο Γιονγκ-σου είναι ο πρώτος Νοτεοκορεάτης ηθοποιός που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα, βραβείο που απέσπασε για την ερμηνεία του στο «Squid Game».

Την “Squid Game”, μια σκοτεινή και βίαιη καταγγελία των παρεκτροπών του καπιταλισμού, στην οποία οι φτωχοί σκοτώνουν ο ένας τον άλλον στη διάρκεια σκληρών παιδικών παιγνιδιών με την ελπίδα να κερδίσουν εκατομμύρια, έχουν παρακολουθήσει δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι από την προβολή της το 2021 και παραμένει από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix.

Διαβάστε επίσης:

Κάνιε Γουέστ: Kαι επίσημα υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία το 2024 (photos/videos)

Black Friday στη «σκιά» της κρίσης στην Ευρώπη

Υψηλή ραπτική και μόδα για το «κόκκινο χαλί» στο Παλάτι του Κένσινγκτον (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:00