search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23
MENU CLOSE

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Από την τηλεόραση έμαθα ότι με πήραν στη σειρά» (Video)

25.11.2022 08:57
papakaliatis-andriolatoy-maestro-new

Τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε ότι πήρε τον ρόλο στο Maestro του Νικηφόρου Παπακαλιάτη αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην πρεμιέρα του Night Out στο Mega, η ηθοποιός είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι πήρε τον ρόλο, ενώ αποκάλυψε ότι ξεκίνησε μαθήματα πιάνου με μοναδικό σκοπό να ανταποκριθεί καλύτερα στον ρόλο.

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ; Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό.

Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Τανκς» τηλεθέασης «Σασμός» και «Γη της ελιάς»

Επαναλανσάρισμα στα ΜΜΕ του Διονύση Παναγιωτάκη αρχές του 2023- Η εφημερίδα κλείνει προσωρινά και αλλάζει τίτλο

Eurovision 2023: Τι αλλάζει στην ψηφοφορία από φέτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23