search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:30
MENU CLOSE

Πατέρας Αντώνιος για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Καμία ασέλγεια, θα απαντήσω σε όλα και θα πέσετε από τα σύννεφα»

25.11.2022 21:08
Pateras Antonios_new

Ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τις καταγγελίες για ασέλγεια ενώ προειδοποιεί για αποκαλύψεις «που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με το Star.gr και δηλώσεις των τριών δικηγόρων που έχουν αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο, οι καταγγελίες για ασέλγεια δεν ισχύουν και ότι «θα πέσουν από τα σύννεφα με ό.τι βγει στο φως».

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος.

Την ίδια ώρα, οι έμπιστοί του, σύμφωνα με το Star, τόνιζαν πως είναι σε άθλια κατάσταση από τις καταγγελίες και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Δικηγόροι πατέρα Αντώνιου: «Δεν ανησυχούν οι κατηγορίες για ασέλγεια»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, εφ’ όσον κληθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι, τη νομική ομάδα δεν την φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο.

Η αγωνία τους όμως είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός, καθώς ερευνάται η περίπτωση φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης χρημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Ισόβια στον συζυγοκτόνο της 43χρονης στη Σωτηρίτσα

Συλλήψεις 4 υπαλλήλων για κομπίνα με διπλώματα οδήγησης – «Μηδενική ανοχή» λέει η Περιφέρεια Αττικής

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15