search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: «Κάποτε μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες» (Video)

27.11.2022 19:11
touni

Να μην της στέλνουν μηνύματα με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει με το μωρό που κυοφορεί, επειδή της προκαλούν άγχος, ζήτησε η Ιωάννα Τούνη.

«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά. και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες”», ανέφερε η Infuencer στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

»Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά. Να αγχωνόμαστε όμως εκεί που πρέπει γιατί δημιουργείτε παραπάνω άγχος και δε βοηθάει ούτε εσάς ούτε το μωράκι σας», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Να προσέχει αυτούς που βάζει στο σπίτι μας» (Video)

Τζούλια Νόβα: «Ό,τι στραβό γινόταν στον “Τροχό της τύχης” το έριχναν σε εμένα» (Video)

Τριφύλλη εναντίον Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου για να καταστρέψεις τον Παπαγιάννη;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:10