search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:22
MENU CLOSE

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πατήρ Αντώνιος σε αγιογραφία ως Νώε (Photos)

27.11.2022 20:13
kivwtos_new

Εντύπωση προκαλούν φωτογραφίες από την εκκλησία που βρίσκεται στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», στον Κολωνό, και ειδικότερα τοιχογραφία στην οποία ο πατέρας Αντώνιος σε ρόλο «Νώε» καθοδηγεί τα «παιδιά» μαζί με τα ζώα στην Κιβωτό.

Στο πλάι του, κι αυτή με βιβλική μορφή, μια γυναίκα που πολλοί εικάζουν πως είναι πρεσβυτέρα και βοηθά τον πατέρα Αντώνιο να οδηγήσουν τα «τέκνα» τους στη «Γη της Επαγγελίας»…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,  σε ένα ξύλινο ταμπλό, που βρίσκεται στο μεγαλοπρεπές δωμάτιό του σε δομή της περιφέρειας, ο πατέρας Αντώνιος έχει χαραχτεί ως η άμπελος, συνδέοντας ευθέως τον εαυτό του με τον Ιησού Χριστό.

Στη θέση όμως των μαθητών του Ιησού βρίσκονται ονόματα -προφανώς- παιδιών της «Κιβωτού».

Παιδιά και πρώην εργαζόμενοι της Δομής, οι οποίοι καταγγέλλουν τόσο τον ίδιο όσο και στενούς του συνεργάτες για κακοποιητικές συμπεριφορές, περιγράφουν, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τον πατέρα Αντώνιο ως έναν άνθρωπο που έχασε τον προορισμό του και λειτουργούσε με έπαρση και «παπική αλαζονεία».

Έναν άνθρωπο που ήθελε τα παιδιά να τον λατρεύουν σαν Θεό και να τον εξυμνούν για τη «σανίδα» σωτηρίας που τους προσέφερε.

Διαβάστε επίσης:

«Βροχή» καταγγελιών στην δομή ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα καταγγέλλει 3 ακόμη θανάτους (Video)

Λένα Δροσάκη για δίκη Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο» (Video)

Ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου: «80 χρόνια από τότε που άλλαξε η Ιστορία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:21