search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου – Νέες αποκαλύψεις από πρώην τρόφιμο: «Τρώγαμε ξύλο και αν ήμασταν καλοί μας πήγαιναν ταξίδια» (Video)

27.11.2022 16:06
kivotos-kosmou

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα όσα γίνονταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Αυτή τη φορά, ένας ένας πρώην τρόφιμος που πέρασε 10 χρόνια στη δομή της Αλικαρνασσού μίλησε με αλλοιωμένη φωνή στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως υπήρχαν περιπτώσεις ξυλοδαρμών, αλλά και επιβράβευσης με κρουαζιέρες και ταξίδια στο εξωτερικό για όσους ήταν υπάκουοι.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχα φόβο το σκοτάδι κι εκεί είχαμε μία αποθήκη χωρίς φώτα στην οποία με έβαζαν να κάτσω μέχρι να ηρεμήσω επειδή έκανα φασαρία. Υπήρχαν περιστατικά ξυλοδαρμού. Ήταν η συνέπεια όταν δεν τους ακούγαμε. Υπήρχαν σφαλιάρες και σπρωξίματα. Αν όμως ήμασταν καλοί, υπήρχαν επιβραβεύσεις. Αν μάλιστα ήμασταν καλοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μας πήγαιναν κρουαζιέρα ή στο εξωτερικό».

Ο πρώην τρόφιμος, που βρέθηκε εκεί από τα 8 του μέχρι τα 18 του, επιβεβαίωσε πως υπήρχε χώρος απομόνωσης: «Υπήρχε, εννοείται. Εγώ είχα κάνει 45 λεπτά. Ξέρω ότι και στον Βόλο είχαν κλουβιά, αλλά δεν ξέρω αν τους έβαζαν μέσα».

Ο πρώην τρόφιμος, αναφέρθηκε και στον 19χρονο ο οποίος κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως γνωρίστηκαν για ένα διάστημα: «Τον ήξερα τον 19χρονο. Από όσα έχουν ακουστεί, λίγα γνώριζα, αλλά μας χώρισαν για ένα διάστημα. Δεν είχα καταλάβει κάτι για ασέλγεια, αλλά τώρα το τι έχει γίνει στον Βόλο, δεν το ξέρω. Ξέρω όμως για περιστατικά ξυλοδαρμού».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Κιβωτός δεν του επιτρέπει να δει την 17χρονη αδερφή του, η οποία ακόμη φιλοξενείται σε δομή: «Εφυγα από εκεί, όμως εκεί μένει ακόμη η αδερφή μου. Μου έχουν απαγορεύσει να έχω επικοινωνία μαζί της εδώ και έναν χρόνο. Ήταν εντολή του πάτερ».

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες παγκοσμίως» – Τι αναφέρει στην 5σέλιδη επιστολή του


Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρα της 21χρονης – «Θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

Σπάτα: Διαρρήκτες έκλεψαν όπλο αστυνομικού από το σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29