search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Τηλεθέαση στον αστερισμό του Μουντιάλ το ΠΣΚ

28.11.2022 21:01
tiletheasi299

Τριήμερο του… αγίου Μουντιάλ ήταν το ΠΣΚ που μάς πέρασε.

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε το ενδιαφέρον της πλειονότητας των τηλεθεατών για τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ που μεταδίδει απευθείας ο ΑΝΤ1.

Τα ματς Ισπανίας- Γερμανίας, Αργεντινής- Μεξικού πέτυχαν τηλεθεάσεις «Σασμού», «Γη της ελιάς» και «Άγριων μελισσών».

Το ρεκόρ τηλεθέασης του τριημέρου το κατάφερε η ζωντανή κάλυψη της αναμέτρησης ενός κλασικού μουντιαλικού ντέρμπι, αυτού αναμεσα σε Ισπανία και Γερμανία που μεταδόθηκε στο prime time της Κυριακής.

Με βάση τα δεδομένα της Nielsen συγκέντρωσε τις προτιμήσεις σχεδόν 1,4 εκατ. τηλεθεατών και ήταν το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στο τριήμερο που μάς πέρασε.

Το δεύτερο σε δυναμική πρόγραμμα- για όλο το τριήμερο- ήταν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» που ήταν ακριβώς απέναντι από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ισπανίας- Γερμανίας. Το επεισόδιο είδαν 1,3 εκατ. τηλεθεατές. Πού σημαίνει ότι η σειρά συντήρησε και διατήρησε τη δυναμική της.

Το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στο λάτιν ματς Αργεντινής- Μεξικού συντήρησε δυνάμεις το «Σπίτι με το Mega» με φιλοξενούμενο τον Γιώργο Μαργαρίτη σε μια ημέρα που, όπως και η Παρασκευή, αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να διατηρούν πιο χαλαρή σχέση με την tv.

Ως σταθερή αξία η κλασική κωμωδία «Ο μπακαλόγατος» έδειξε αντοχή απέναντι- κυριολεκτικά και μεταφορικά- στην ποδοσφαιρική κόντρα Αγγλίας- ΗΠΑ και ήταν το τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της Παρασκευής αφού το απογευματινό ματς μεταξύ της Ολλανδίας και του Εκουαδόρ ήταν δεύτερη επιλογή των περισσότερων όπως προκύπτει και από το ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Διαβάστε επίσης:

Όνειρο τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1 χάρη στα ματς του Μουντιάλ

ΕΡΤ: Ανοιχτό ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής στο Μέγαρο

Καμπουράκης για Στάθη: «Ο… “τσίπης” είχε γενέθλια και έφερε μόνο ένα γλυκό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:12