search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:08
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν θείος και ανιψιά που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

29.11.2022 19:00
astinomia

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (28/11) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Αθήνα και στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Η 29χρονη και ο 48χρονος συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και για παράβαση του νόμου περί όπλων ο τελευταίος.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος από το Μενίδι, είχε μετατρέψει σε «καβάτζα» των ναρκωτικών το σπίτι της 29χρονης ανιψιάς του στα Πετράλωνα και από εκεί διακινούσε κοκαΐνη σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης με διαφορετικά λογότυπα και σημαίνει και διαφορετικές πηγές προέλευσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους και στα σπίτια τους και κατασχέθηκαν: 22 κιλά και 843 γραμμ. κοκαΐνης, 0,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 230 ευρώ και 200 LEKE Αλβανίας, 15 κινητά τηλέφωνα, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, εξοπλισμός για τη διαδικασία συσκευασίας και τυποποίησης των ναρκωτικών, γεμιστήρας, κάρτες SIM.

Κατασχέθηκε επίσης αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε κοτέτσι»

Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μαρτύρων – «Ήμασταν μόνοι μας, χωρίς την παραμικρή βοήθεια» κατέθεσε γιος θύματος

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία ο φάκελος της έρευνας από την Οικονομική Αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:06