search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:15
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ – Κατερίνα Λάσπα: Εκτός από Γραμματέας Εθελοντισμού θα είναι και υποψήφια βουλευτής; 

29.11.2022 06:00
laspa_new

Έντονη συζήτηση έγινε στα πολιτικο-δημοσιογραφικά τραπέζια για το γεγονός ότι η πρώην παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα μπαίνει στην πολιτική μέσω του ΠΑΣΟΚ. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Χαριλάου Τρικούπη, η γνωστή παρουσιάστρια αναλαμβάνει Γραμματέας στον Τομέα του Εθελοντισμού. Για τους ανθρώπους του χώρου η ανακοίνωση του ονόματός της δεν ήρθε ως έκπληξη, αφού από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη η Κατερίνα Λάσπα είναι κοντά στο κόμμα. 

Κορυφαία στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη μιλώντας στο topontiki.gr αποκαλύπτουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την Κατερίνα Λάσπα ούτως ώστε να είναι και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείουν να δώσει τη μάχη του σταυρού στην Β’ Πειραιά. 

Η ίδια πάντως φαίνεται να είναι χαρούμενη που βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ αφού πρόσφατα χόρευε «θα τον μεθύσουμε τον ήλιο» σε κεντρικό μπαρ της Αθήνας και γνωστό πολιτικό στέκι. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Στέλιος Πέτσας «έκραξε» την ΕΡΤ για τίτλο και η δημόσια τηλεόραση έσπευσε να τον αλλάξει

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς»

Ο Τσίπρας βάζει στο μάτι τα «γαλάζια κάστρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:06