search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Ο Στέλιος Πέτσας «έκραξε» την ΕΡΤ για τίτλο και η δημόσια τηλεόραση έσπευσε να τον αλλάξει

28.11.2022 13:18
steliospetsas_new

Ο Στέλιος Πέτσας είχε αντιρρήσεις για τον τίτλο που έβαλε η ΕΡΤ στη συνέντευξή του και επέλεξε να τις εκφράσει μέσω… Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας ότι είναι «υπέροχη η οσμή των εκλογών».

Στον τίτλο που επέλεξε για τη συνέντευξη η ΕΡΤ, ανέφερε: «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Είμαστε κοντά στις εκλογές – Καιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες», με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο αναπληρωτής υπουργός.

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter.

Αποτέλεσμα, η δημόσια τηλεόραση, μετά την αντίδραση Πέτσα, να αλλάξει τον τίτλο στο επίμαχο βίντεο και τη συνέντευξη, βάζοντας «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Θα δοθεί επιπλέον κονδύλι στους Δήμους – Τι είπε για εκλογές, ρεύμα, Κιβωτό», ευθυγραμμιζόμενη με το… πνεύμα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς»

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Ανδρουλάκης – Εκδήλωση την Πέμπτη για το αυξημένο κόστος ζωής

«Ναι» του ΣΥΡΙΖΑ στην διακρατική Συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:39