search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Ο Τζιμ Κάρεϊ εγκαταλείπει το Twitter λόγω Έλον Μασκ – Η τελευταία ανάρτηση (video)

30.11.2022 13:35
jimcarrey

Και ο Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε να εγκαταλείψει το twitter μετά την εξαγορά της πλατφόρμας απο τον Έλον Μασκ.

Ο διάσημος ηθοποιός είπε το δικό του «αντίο» ανεβάζοντας ένα καρτούν.

«Φεύγω από το Twitter, αλλά πρώτον εδώ είναι ένα καρτούν που έκανα με τον φίλο μου Jimmy Hayward» έγραψε ο Τζιμ Κάρεϊ, στην τελευταία του ανάρτηση. 

«Είναι βασισμένο στη ζωγραφιά μου ενός τρελού γέρου Φύλακα Φάρου, που στέκεται γυμνός μέσα στην καταιγίδα, καλώντας τους αγγέλους και φωτίζοντας τη λάμπα του για να μας καθοδηγήσει μέσα από μια ύπουλη νύχτα. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!» πρόσθεσε. 

Ο κωμικός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τα δρώμενα του Χόλιγουντ και έχει επικεντρωθεί περισσότερο στα έργα τέχνης του. Συνεργάστηκε με τον animator («Toy Story», «Monsters Inc.», «Finding Nemo») και σκηνοθέτη («Dr. Seuss’ Horton Heard a Who!», «Free Birds») Jimmy Hayward, για να πάρουν το τελευταίο έργο τέχνης του ηθοποιού και να του δώσουν μια δημιουργική πινελιά με μουσική και κίνηση.

«Τσουνάμι» διάσημων… αποχωρήσεων

Η απόφασή του Κάρεϊ δεν ήταν ξαφνική, καθώς ο ηθοποιός, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι, είχε πάρει θέση για την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης από τον Μασκ.

Ο ηθοποιός έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες διασημότητες, που εγκατέλειψαν το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ τον περασμένο μήνα, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Shonda Rhimes, David Simon, Toni Braxton, Whoopi Goldberg, Gigi Hadid, Chesley “Sully” Sullenberger, Alex Winter και άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Washington Post: «Στρατός» τριάντα ρεπόρτερ για το Περιβάλλον

«Γκολ» τηλεθέασης στο Μουντιάλ έβαλε η σειρά «Η γη της ελιάς»

360 λεπτά υψηλής τηλεθέασης με φόρα από το Μουντιάλ για τον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:29