search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Την αγαπώ την Ιουλία μου, την έχω αγκαλιάσει»

03.12.2022 08:50
i_gi_tis_elias

Για τη «Γη της Ελιάς», την Ιουλία Βρεττάκου, τον Ανδρέα Γεωργίου και πολλά άλλα μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με  τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη φωτογραφία που «κατέβασε» από το Instagram μετά το άκομψο σχόλιο.

Δεύτερη σεζόν στη Γη της ελιάς. Πόσο έχεις συνδεθεί πλέον με την ηρωίδα σου, την Ιουλία;

Την αγαπώ την Ιουλία μου, συμβιώνω μαζί της πολλές ώρες λόγω των καθημερινών γυρισμάτων. Δικαιολογώ τις αδυναμίες της και την έχω αγκαλιάσει όπως αγκαλιάζεις μια πλευρά σου με ελαττώματα αλλά που αισθάνεσαι ανήμπορος να αντιδράσεις. Την αναλύω πολύ για να την προσεγγίσω όσο καλύτερα μπορώ και ταυτόχρονα κρατάω σε χειμερία νάρκη την Αντιγόνη – για όσο διαρκούν τα γυρίσματα.

Θέλεις να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν η σειρά;

Α, κάτι ξέρεις εσύ! Θέλω να περνάω καλά και να κάνω αυτό που αγαπώ με σεβασμό αλλά και θαυμασμό προς τους συνεργάτες μου. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά έχω ανάγκη να νιώθω διαρκώς δημιουργική, μούσα κάποιου και αντίστοιχα να εμπνέομαι και εγώ από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, καλλιτέχνη.

Πες μου κάτι που μπορεί να μην ξέρουμε για τον Αντρέα Γεωργίου (σ.σ. τον σκηνοθέτη της σειράς).

Δεν είμαι σίγουρη ότι δεν το ξέρετε, κάτι όμως που έμαθα εγώ για εκείνον είναι το εξής: Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 24/7 και είναι ταγμένος σε αυτό που κάνει, αλλά πάντα θα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Και έχω καταλάβει πλέον πως το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να κάνεις σε έναν άνθρωπο για τον οποίο νοιάζεσαι είναι να του αφιερώσεις τον χρόνο σου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει μέχρι σήμερα στη σειρά;

Δεν έχω πραγματικά δυσκολευτεί κάπου στο γύρισμα γιατί δεν παίζω μόνη μου, είναι ομαδική δουλειά και το αποτέλεσμα είναι άρτιο γιατί όλοι είμαστε συντονισμένοι σε αυτό που κάνουμε και συνεργαζόμαστε αρμονικά. Εγώ είμαι nerd, ψυχαναγκαστική και τελειομανής, βασανίζομαι από μόνη μου πριν από το γύρισμα, αλλά στις πρόβες όλα ξαφνικά γίνονται όμορφα και λειτουργούν σωστά.

Είχες αναφέρει ότι διέγραψες –έστω και προσωρινά– φωτογραφία σου από το Instagram μετά από ένα άκομψο σχόλιο. Δεν σου κρύβω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Γιατί; Επειδή το είπα ή επειδή το έκανα; Ανθρώπινο το βρίσκω. Αδυναμίες και δικαίωμά μου να μου επιτρέπω να αλλάζω γνώμη.

Σ’ το ανέφερα γιατί σε έχω στο μυαλό μου ως μια τόσο δυναμική και ολοκληρωμένη προσωπικότητα που δεν θα επηρεαστεί από ένα αρνητικό σχόλιο ενός άγνωστου ανθρώπου.

Κι όμως, χτύπησε αδυναμία μου! Αδύναμη και εύθραυστη στιγμή μου; Δεν ξέρω, αλλά με επηρέασε για κάνα δίωρο. Έχω μια φιλοσοφία θετική και είμαι καλοπροαίρετη. Ακόμα και αν δεν ταιριάζουμε, θα βλέπω πρώτα τα θετικά σου, οπότε ξαφνικά ένιωσα «γιατί να σκεφτεί και να μου γράψει αυτά; Τι τον κινητοποίησε;». Όλα τα άλλα είναι ιστορία, μην τα ξαναλέμε. Στο τέλος της ημέρας ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν και τέλος.

Μια γυναίκα που ακούει συχνά τους άλλους να λένε ότι είναι πολύ όμορφη έχει ανασφάλειες; Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα σου;

Μου αρέσει να το ακούω σαν κομπλιμέντο – ευπρόσδεκτο είναι και πάντα θα κολακεύει την οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά δεν του δίνω και πολλή σημασία. Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι καλά όπως και να είμαι και άλλες που δεν αισθάνομαι. Αλλά δεν τρέχει κάτι, το ζω ως έχει. Πραγματικά δεν ξέρω.

Δηλαδή υπάρχουν μέρες που μπορεί να μην αγαπάς το ίδιο την εικόνα που αντικρίζεις στον καθρέφτη; Και σ’ το λέω αυτό γιατί, καλώς ή κακώς, ζούμε στην εποχή της εικόνας.

Μα σου απάντησα, ναι, αλλά δεν δίνω και τόση σημασία. Εσύ το λες αυτό, ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας. Εγώ λέω πως υπηρετώ πιστά και μεα γάπη τη δουλειά μου, όπου η εικόνα παίζει ρόλο στην υποκριτική, αλλά η εικόνα μέσα από τον ρόλο που υποδύομαι. Με αφορά η εικόνα μου σε συνάρτηση με την ηρωίδα που υποδύομαι. Τώρα η εικόνα της Αντιγόνης δεν επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή μου τόσο, ώστε να πω ότι σήμερα δεν την αγαπώ. Την αγαπώ πάντα, απλώς άλλες φορές τη φροντίζω περισσότερο, άλλες φορές την παραμελώ.

Η ευρεία αναγνωρισιμότητα αλλοίωσε την καθημερινότητά σου;

Καθόλου. Συνεχίζω να κυκλοφορώ με φόρμες και καμιά φορά και με πιτζάμες. Κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα.
Αν δεν αλλάξεις εσύ, οι άνθρωποι γύρω σου δεν αλλάζουν. Επίσης, είμαι άνθρωπος που έχει φίλους μια ζωή εκτός χώρου. Οι άνθρωποί μου με ξέρουν πολύ καλά.
Είμαι ευλογημένη, έχω φίλους από παιδί που μεγάλωσα μαζί τους. Έχω φίλους σε όλα τα μέρη που έζησα, ακόμη και στην Κουάλα Λουμπούρ ,όπου πήγα μόλις για δύο μήνες για μια ταινία. Αποτυχία η ταινία, δεν μου πάει το Bollywood.

Θεωρείς ότι στην εποχή μας, και ειδικότερα στη δουλειά σου, είναι σχεδόν απαγορευτικό για μια γυναίκα να γερνάει;

Έχουν πεθάνει αυτά τα στερεότυπα. Εγώ δεν τα βλέπω, απεναντίας βλέπω όλο και περισσότερο γυναίκες να μεγαλώνουν με φυσικότητα και να είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας. Από την άλλη, στον χώρο μου δεν υπήρχε ποτέ αυτό ως συνθήκη. Υπάρχουν ρόλοι που ανυπομονείς να μεγαλώσεις για να τους ενσαρκώσεις.

Σε έχουν μπερδέψει ποτέ στον δρόμο με κάποια άλλη;

Εμένα; Όχι, αφού καλά καλά δεν αναγνωρίζομαι ποια είμαι, θα με μπερδέψουν και με άλλη;

Όντως δεν σε αναγνωρίζουν; Πρωταγωνιστείς σε μια σειρά που βλέπουν πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές καθημερινά.

Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει δουλειά, δουλειά, δουλειά και σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα οικογενειακά και σπίτι. Δεν είμαι πολύ του έξω και γενικότερα αγαπημένο μου outfit είναι οι φόρμες και τα άνετα ρούχα σπιτιού. Συνήθως μου μιλάνε όταν ακούσουν τη φωνή μου. Αλλά είμαι πολύ ιδιωτικός άνθρωπος και εσωστρεφής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μιλήσω αν μου μιλήσουν ή θα αρνηθώ μια σέλφι στα παιδιά, τα οποία λατρεύω. Αντιφατικό ίσως λόγω της δουλειάς και της έκθεσης που έχει… αλλά είναι απλώς μια δουλειά που επικεντρώνομαι να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ για εμένα και τους συνεργάτες μου.

Διαβάστε επίσης:

Ιντιάνα Τζόουνς: Κυκλοφόρησε το trailer της πέμπτης ταινίας – Αγνώριστος ο Χάρισον Φορντ

Κάνιε Γουέστ: Έριξε «βόμβα» για την Κιμ Καρντάσιαν – Με απάτησε με τον Κρις Πολ

Γιώργος Λιάγκας: Εύχεται «καλά Χριστούγεννα» μέσα από τη θάλασσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51