search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Με «ήρωα» τον Λιβάκοβιτς που έπιασε τρία πέναλτι η Κροατία πέρασε στους «8» (Videos)

05.12.2022 20:20
kroatia_new

Η Κροατία επικράτησε 3-1 της Ιαπωνίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, εφόσον η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.

Η «χρβάτσκα» τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Ιαπωνία, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα πέναλτι, έχοντας για ήρωα τον κίπερ Λιβάκοβιτς που έπιασε τρεις εκτελέσεις των Ασιατών.

Θύμισε… Σούμπασιτς στο περασμένο Μουντιάλ ο Λιβάκοβιτς, με τους Κροάτες να έχουν προκριθεί και τις τρεις τελευταίες φορές που έχουν φτάσει στη «ρώσικη ρουλέτα» στη διαδικασία των πέναλτι στο Μουντιάλ.

Παράλληλα, για έβδομη φορά στα οκτώ τελευταία τους νοκ-άουτ παιχνίδια σε μεγάλη διοργάνωση, «οδήγησαν» το ματς σε παράταση. Έχασε πέναλτι ο Λιβάγια αλλά δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Εξαιρετικοί οι Ιάπωνες, το πάλεψαν πάρα πολύ και ίσως και να άξιζαν την πρόκριση αλλά… λύγισαν από την πίεση και το άγχος στο φινάλε. Περιμένει τη νικήτρια από το Βραζιλία-Νότια Κορέα στα προημιτελικά πλέον η Κροατία.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Φαβορί η Βραζιλία κόντρα στη Νότια Κορέα – Να γράψει ιστορία θέλει η Ιαπωνία (Videos)

Μουντιάλ 2022: Τα έπιασε όλα ο Μακρόν, βρήκε και σκορ και σκόρερ στο Γαλλία-Πολωνία

Έκλεισε με την Αλ- Νασρ ο Ρονάλντο σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:21