search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Έκλεισε με την Αλ- Νασρ ο Ρονάλντο σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

05.12.2022 15:39
ronaldo3011_2_new

Την Πρωτοχρονιά πρόκειται να υπογράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αλ-Νασρ της, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται ότι βρήκε ποδοσφαιρική στέγη μετά τη δραματική αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Η συμφωνία θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες στην ιστορία του αθλητισμού και θα μπορούσε να δει τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να κερδίζει κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ (173 εκατομμύρια £) ανά σεζόν.

Σύμφωνα με το MARCA, ο Ρονάλντο – ο οποίος είναι επί του παρόντος ελεύθερος – πρόκειται να υπογράψει συμφωνία με την ομάδα της Μέσης Ανατολής στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι η αρχική συμφωνία θα έχει αξία κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ (86 εκατομμύρια λίρες), αλλά θα δοθεί κίνητρο από περαιτέρω συμφωνίες, όπως συμφωνίες διαφήμισης και χορηγίας.

Ο 37χρονος αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τέλη του περασμένου μήνα, αφού η ρήξη της σχέσης του με τους αρχηγούς των συλλόγων επιδεινώθηκε όταν έκανε πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Piers Morgan.

Στη συνέντευξη, ο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι οι φήμες για προσφορά 350 εκατομμυρίων ευρώ για δύο σεζόν ήταν αληθινές – τις οποίες είχε απορρίψει στο παρελθόν.

Ο φόργουορντ δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο για το μέλλον του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Παγκοσμίου Κυπέλλου – όπου η Πορτογαλική ομάδα βρίσκεται στη φάση των 16 – αλλά φαίνεται ότι εργάζεται στα παρασκήνια για να ολοκληρώσει μια συμφωνία.

Η Αλ – Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας στεφθεί εννέα φορές νικητής της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, με τον πιο πρόσφατο θρίαμβό τους να έρχεται το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Φαβορί η Βραζιλία κόντρα στη Νότια Κορέα – Να γράψει ιστορία θέλει η Ιαπωνία (Videos)

Μουντιάλ 2022: Τα έπιασε όλα ο Μακρόν, βρήκε και σκορ και σκόρερ στο Γαλλία-Πολωνία

Μουντιάλ 2022: Πάρτι από Ζιρού και Μπαπέ και εύκολη πρόκριση για τη Γαλλία (3-1) επί της Πολωνίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:48