search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Πάρτι από Ζιρού και Μπαπέ και εύκολη πρόκριση για τη Γαλλία (3-1) επί της Πολωνίας (Videos)

04.12.2022 19:10
France

Η Εθνική Γαλλίας επιβεβαίωσε στο έπακρο τον Εμανουέλ Μακρόν και νίκησε με 3-1 την Πολωνία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Γαλλία άνοιξε το σκορ στο 44′ με τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος χάρη σε αυτό το γκολ βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους τρικολόρ.

Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο η Πολωνία δυσκόλεψε τους παγκόσμιους πρωταθλητές, το γκολ του επιθετικού της Μίλαν τους έδιωξε το άγχος και στην επανάληψη, ο Μπαπέ… πήρε το όπλο του και πέτυχε δύο εντυπωσιακά γκολ στο 74′ και το 91′ στέλνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων, η Πολωνία κέρδισε πέναλτι, ο Λεβαντόφσκι ευστόχησε και έγραψε το τελικό 3-1 κάνοντας απόλυτα επιτυχημένη την πρόβλεψη του Μακρόν!

Πλέον, η Γαλλία περιμένει την έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σενεγάλη προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό της στην φάση των «8» με όλο τον πλανήτη να περιμένει πως και πως την μεγάλη διασταύρωση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας με την Αγγλία.

Συνθέσεις:

Πολωνία (Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς): Σέζνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ (88′ Γκροσίτσκι), Μπερεζίνσκι, Σ. Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (71′ Μπιέλικ), Φρανκόφσκι (88′ Μπέντναρεκ), Ζιελίνσκι, Kαμίνσκι (71′ Ζαλέφσκι), Λεβαντόφσκι.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Λιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Ραμπιό, Τσουαμενί (67′ Φοφανά), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (76′ Κομάν), Ζιρού (76′ Τιράμ), Μπαπέ.

Διαβάστε επίσης:

AEK: Φιλική νίκη στην Ολλανδία ενόψει επανέναρξης υποχρεώσεων (Video)

Μουντιάλ 2022 – Ρονάλντο: «Είπα σ’ έναν Κορεάτη να σκ@σει» (Photo)

Το μήνυμα του Πελέ από το νοσοκομείο: «Είμαι δυνατός, η αγάπη σας με κρατάει γεμάτο ενέργεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24