search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:35
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Η πρόβλεψη Μακρόν για το Γαλλία – Πολωνία, τους σκόρερ και τα γκολ

04.12.2022 16:05
makron new

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία ρίχνεται απόψε στις 5 το απόγευμα στη «μάχη» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του Μουντιάλ κόντρα στην Πολωνία.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δηλώνει βέβαιος για την πρόκριση των «τρικολόρ», προβλέποντας μάλιστα το ακριβές σκορ και τους σκόρερ.

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε.

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε πως μετά από κάθε αγώνα συνομιλεί και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. «Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022 – Ρονάλντο: «Είπα σ’ έναν Κορεάτη να σκ@σει» (Photo)

Το μήνυμα του Πελέ από το νοσοκομείο: «Είμαι δυνατός, η αγάπη σας με κρατάει γεμάτο ενέργεια»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης ή ηθοποιός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:35