search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:02
MENU CLOSE

AEK: Φιλική νίκη στην Ολλανδία ενόψει επανέναρξης υποχρεώσεων (Video)

04.12.2022 16:32
aekFiliko

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη βελγική Σερένγκ, σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στην Ολλανδία, εκεί όπου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πραγματοποίησε τη μίνι προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν οι Αραούχο στο 13΄ και Μήτογλου στο 20΄ ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της πραγματοποίησε ο Φερνάντες.

Ο Αραούχο σκόραρε στο 13΄ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα της βελγικής ομάδας, ενώ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, έπειτα από σέντρα του Φερνάντες, η μπάλα έφτασε στον Μήτογλου και αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0.

Στο 23΄ η ΑΕΚ είχε δοκάρι έπειτα από γέμισμα με φάουλ του Μάνταλου και κεφαλιά του Μουκουντί ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Λίγο πριν το ημίχρονο προκλήθηκε ένταση από μαρκάρισμα του Αραούχο σε παίκτη της Σερένγκ.

Η Σερένγκ απείλησε στο 57΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονσεϊσάο, αλλά ο Στάνκοβιτς έπεσε στην αριστερή γωνία του και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 65΄ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Τζαβέλλας που μπήκε στον αγώνα στο ημίχρονο, ενώ ο Κοσίδης είχε την ευκαιρία να απειλήσει στο 68΄, όταν έκλεψε και έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τον Φαν Βέερτ και τελικά τον σταμάτησαν οι αμυντικοί της Σερένγκ.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Η πρόβλεψη Μακρόν για το Γαλλία – Πολωνία, τους σκόρερ και τα γκολ

Μουντιάλ 2022 – Ρονάλντο: «Είπα σ’ έναν Κορεάτη να σκ@σει» (Photo)

Το μήνυμα του Πελέ από το νοσοκομείο: «Είμαι δυνατός, η αγάπη σας με κρατάει γεμάτο ενέργεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:56