search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Σέρρες: Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές του 11χρονου – «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης» (Photo)

06.12.2022 15:57
serres_sxoleio_new

Το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12) σε δημοτικό σχολείο των Σερρών και προκάλεσε το θάνατο ενός 11χρονου μαθητή έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Οι αντιδράσεις των συμμαθητών του ραγίζουν καρδιές, ενώ ένας από αυτούς, ο μικρός Μάνος, πήγε να αφήσει λίγα λουλούδια έξω από το σχολείο, κρατώντας και ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο έγραφε: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης».

Έξω από το σχολείο του παιδιού συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του 11χρονου.

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Σέρρες είναι σήμερα κλειστά, σε ένδειξη πένθους για τον μικρό μαθητή που έχασε τόσο αναπάντεχα τη ζωή του, ενώ το 9ο Δημοτικό, όπου φοιτούσε και ο ίδιος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος.

Την ίδια στιγμή, ο υπ. Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, έδωσε εντολή να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες που προκύπτουν από πράξεις ή παραλείψεις στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εντολή δόθηκε στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ιωάννη Σάββα.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (6/12) ορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας, ο οποίος θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια της έκρηξης του λεβητοστάσιου, ώστε στη συνέχεια να εκδώσει το σχετικό πόρισμα.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του 11χρονου που σκοτώθηκε στην έκρηξη (videos)

Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή στον συνταγματάρχη με τη χειροβομβίδα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου – «Τον γιο μου σκοτώσανε!» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:47