search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Επίθεση των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου – «Τον γιο μου σκοτώσανε!» (photos/video)

06.12.2022 12:21
pateras_thessaloniki_new

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης που κατέγραψαν άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται στον πατέρα του 16χρονου, την ώρα που ο γιος του δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι, από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως κατέγραψαν σε βίντεο και δημοσιεύουν τα τοπικά σάιτ, οι άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατευθύνθηκαν προς τον πατέρα του 16χρονου, τον οποίο και έριξαν στο έδαφος.

Ο πατέρας του 16χρονου ακούγεται να φωνάζει: «Ο γιος μου κινδυνεύει, και θα πιάσετε εμένα;» ενώ λίγο αργότερα ουρλιάζει «τον γιο μου σκοτώσανε».

Ένας από τους έξι αστυνομικούς που τον έχουν περικυκλώσει μάλιστα φαίνεται να του ρίχνει μία μπουνιά με τον πατέρα του 16χρονου να φωνάζει από τον πόνο…

Οι αστυνομικοί φαίνονται στη συνέχεια να τον σέρνουν με βία ενώ εκείνος παραμένει πεσμένος κρατώντας το κεφάλι του.

Ο κόσμος -ανάμεσά τους και δικηγόροι- ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς «τι κάνετε ρε!» και «αφήστε τον άνθρωπο» με τους άνδρες των ΜΑΤ να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους σπρώχνοντάς τους με τις ασπίδες τους…

Όπως αναφέρει το voria, λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο και συνοδεία του δικηγόρου της οικογένειας εισήλθε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη – Βίντεο ντοκουμέντο: Μέσα στο πρατήριο ήταν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν την καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για τον αστυνομικό που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο – Ισχυρίζεται ότι σημάδευε τα λάστιχα

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια Ρομά και ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια – Χρήση χημικών και κρότου λάμψης (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57