search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:03
MENU CLOSE

Θάνος Τζήμερος: Παραλήρημα κατά των Ρομά στο Twitter – «Επαγγελματίας εγκληματίας ο 16χρονος»

06.12.2022 13:37
TZIMEROSTHANOS_new

Την αμέριστη στήριξη του στον άνδρα της ΔΙΑΣ, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, καθώς πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο ρομ στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Θάνος Τζήμερος.

Όμως δεν εμεινε εκεί. Ακολούθησε ρατσιστικό κρεσέντο σε βάρος ολόκληρης της φυλής των ρομά ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «επαγγελματία εγκληματία» τον ανήλικο που δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Μαθαίνω ότι συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον επαγγελματία εγκληματία στη Θεσσαλονικη. Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι πολιτικοορθάκηδες! Θα προτιμούσατε να ήταν νεκρός ο αστυνομικός, ε; Ποιο μήνυμα δίνετε στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια;» έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος.

Το μέλος της Κίνησης Εθνική Δημιουργία επιτέθηκε στη συνέχεια όπως συνηθίζει και στην αριστερά κάνοντας λόγο για «αριστερά σιχάματα».

«Λοβοτομημένοι ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε για τα €20 του βενζινάδικου και όχι για τα όσα επακολούθησαν. Αριστερά σιχάματα, αλληλέγγυοι σε κάθε έγκλημα, μέχρι να αγγίξει τη δική τους τσέπη. Τότε βγαίνουν στα κάγκελα και καταγγέλλουν την απουσία του κράτους!» ήταν το δεύτερο tweet του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής.

Στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος απευθύνθηκε και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας τη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου που χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο.

«Κε Τάκη, θα συλληφθεί ο Ρομά πατέρας του επαγγελματία εγκληματία για παραμέληση ανηλίκου; Θα συλληφθεί ποτέ κάποιος από τη φυλή των “ευπαθών και ευάλωτων” για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου; Δεν εφαρμόζεται εκεί ο νόμος;» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό: «Τη ΔΙΑΣ τι την θέλουμε; Να πίνει φραπέ;» (video)

Θεσσαλονίκη: Επίθεση των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου – «Τον γιο μου σκοτώσανε!» (photos/video)

Τσαβούσογλου για νησιά: «Αν η Ελλάδα δεν κάνει πίσω, θα κάνουμε αυτό που πρέπει – Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02