search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Νύχτα έντασης στο Μενίδι για τον 16χρονο: Έξι αστυνομικοί τραυματίες από σκάγια καραμπίνας – 7 συλλήψεις (Video)

07.12.2022 07:35
mat_new

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα σε όλη την χώρα μετά τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικό.

Ο νεαρός Ρομά συνεχίζει να χαροπαλεύει στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Μετά τα βραδινά επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μεγάλη ένταση επικράτησε τα ξημερώματα και στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από την πλευρά της αστυνομίας κάνουν λόγο για επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά και αστυνομικών.

Το περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι, όταν έφτασε η ομάδα ΟΠΚΕ Αθηνών στην περιοχή για να γίνει επιχείρηση, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδοφράγματα και έκαιγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, σύμφωνα με το Mega

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από τον καταυλισμό, από τους οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών. Ο αστυνόμος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για τα επεισόδια στην Αυλίζα Αχαρνών έγιναν 7 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί, οι 6 από σκάγια και οι υπόλοιποι 4 από ρίψεις αντικειμένων.

Οι αστυνομικοί έκαναν και χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Σύμφωνα πάντα με το Mega, oι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας καθώς η επίθεση ήταν ευθεία βολή με καραμπίνα σε κοντινή απόσταση.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο – «Δεν είναι άγιος, είναι επιχειρηματίας» (Video)

Νέα υπόθεση revenge porn: Γνωστός YouTuber εκβίαζε την πρώην σύντροφό του – Είχε στην κατοχή του 92 ροζ βίντεο (Video)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εσπασαν τα γραφεία της ΝΔ στον Βόλο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59