search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Φωτεινή Πιπιλή: Σε έξαλλη κατάσταση κατευθύνθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης – Τη συγκράτησε ο Οικονόμου (Photos/Video)

08.12.2022 15:51
pipili

Το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο στη Βουλή με τη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών για τις υποκλοπές.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατακόρυφα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, όταν η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από τη θέση της και προχώρησε φωνάζοντας προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκτός από την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Τασούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή της πλειοψηφίας για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την έναρξη της δευτερολογίας του, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε την Φ. Πιπιλή συμπαθέστατη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όσο έντονος κι αν είναι ο πολιτικός διάλογος, δεν πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό «να ζητά βουλευτής τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Επιχειρείται να μπει ταφόπλακα στην υπόθεση των υποκλοπών και να βγουν λάδι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση (Video)

Κατρίνης για υποκλοπές: Οι κυβερνήσεις παραιτούνται όταν υπάρχουν σκάνδαλα με ευθύνη του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Επί των ημερών σας είχαν γίνει παρακολουθήσεις σε δημοσιογράφους και πολιτικούς;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:09