ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:57
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Δεν διαψεύδει την παρακολούθησή του, δεν πιστεύει ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός

10.12.2022 19:09

Την επίσημη αντίδραση του υπουργού Εργασίας προκάλεσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε, με τον ίδιο να ζητά επιτάχυνση της δικαστικής έρευνας για τις υποκλοπές.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η όλη υπόθεση ωστόσο που απασχολεί τον δημόσιο βίο από τον Αύγουστο δεν παύει να είναι δυσώδης. Η ακατάσχετη σεναριολογία και ονοματολογία, η απίστευτη πολιτική εμπάθεια και οι απροκάλυπτες σκοπιμότητες επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι, πέρα από τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και της λυβέρνησης για ένα νέο σύγχρονο πλαίσιο που να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα παράνομα λογισμικά και να θέτει σε νέες και χωρίς παθογένειες βάσεις την ΕΥΠ, απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίσει το όλο αυτό ζήτημα γρήγορα και σφαιρικά, οδηγώντας στην τιμωρία όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχουν παρανομήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», ο υπουργός Εργασίας παρακολουθήθηκε από την ΕΥΠ και μάλιστα ήταν ο στόχος «5046c». Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της παραθέτει και αποσπάσματα τα οποία υποστηρίζει προέρχονται από την έκθεση παρακολούθησης του Κ. Χατζηδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Τεκμήρια για παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Έλεγε συνειδητά ψέματα στους πολιτικούς του αντιπάλους»

Παύλος Μαρινάκης: «Ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους από Ανδρουλάκη»

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:52
Exit mobile version