search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:56
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Τεκμήρια για παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ

10.12.2022 18:20
kostis_xatzidakis_new

Σοβαρά τεκμήρια για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ έρχονται στη δημοσιότητα μέσω της εφημερίδας «Documento», καθώς σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο υπουργός Εργασίας φέρεται να υπήρξε ο στόχος 5046c της ΕΥΠ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κωστής Χατζηδάκης παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών επί ένα χρόνο.

Η παρακολούθηση φέρεται να γίνεται στο επίσημο κινητό του υπουργού ενώ καταγράφονται συνομιλίες του με δημοσιογράφους, υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης!

Μεταξύ των άλλων συζητά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση αν και έχει ήδη φύγει από το υπουργείο Ενέργειας και είναι υπουργός Εργασίας, ενώ υπάρχει αναφορά και σε συζήτηση του Κ. Χατζηδάκη με τον επιχειρηματία Αλέξη Πιλάβιο. «Ο στόχος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πιθανό ανασχηματισμό» αναφέρει ο υπάλληλος της ΕΥΠ, ο οποίος κάνει και εκθέσεις με συμπεράσματα για τον Κωστή Χατζηδάκη.

Στις 27 Νοεμβρίου, επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «Documento», καταγράφεται η συνομιλία του Κ. Χατζηδάκη με επιχειρηματία εκδότη καναλιού. Ο καναλάρχης φέρεται να ζητά από τον Κωστή Χατζηδάκη να φροντίσει ένα θέμα συμφερόντων του που αφορά φωτοβολταϊκά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Έλεγε συνειδητά ψέματα στους πολιτικούς του αντιπάλους»

Παύλος Μαρινάκης: «Ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους από Ανδρουλάκη»

Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση της Καϊλή: «Συρραφή των δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19