search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα για τον αποκλεισμό, η παραμονή του στο Κατάρ και οι σχέσεις του με τον Σάντος (Video)

11.12.2022 16:40
ronaldo-2-katar-new

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο δακρυσμένο. Και πως θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό άλλωστε;

Έπειτα από μια πορεία με την Εθνική Πορτογαλίας που κράτησε για πάνω από 18 χρόνια, ήθελε να κλείσει την καριέρα του σε αυτή με την κατάκτηση του Μουντιάλ. Το άδοξο φινάλε του στη διοργάνωση του Κατάρ ήταν μάλλον λογικό να του προκαλέσει στεναχώρια.

Υπό αυτή την έννοια, είναι πέρα για πέρα εξηγήσιμη και η απόφασή του να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του στο Κατάρ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η οποία τονίζει πως το παράδειγμα του Πορτογάλου θα ακολουθήσουν και άλλοι εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Και όλα αυτά ενώ η επόμενη μέρα του αποκλεισμού της Πορτογαλίας συνδυάζεται με ένα σωρό φήμες για τις σχέσεις του Πορτογάλου με την Ομοσπονδία και τον Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, η σύζυγος του Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ έκανε «επίθεση» μέσω του λογαριασμού της στο instagram προς το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή εξαιτίας της απουσίας του CR7 από την βασική 11αδα στα δυο τελευταία ματς της Πορτογαλίας.

Άραγε, ο Σάντος «θα πληρώσει το μάρμαρο» της κακής του σχέσης με το μεγάλο αστέρι της Πορτογαλίας ή η Ομοσπονδία της χώρας θα στηρίξει τον 68χρονο προπονητή; Ορισμένες φήμες πάντως λένε πως δεν αποκλείεται, αν ο Σάντος απομακρυνθεί από τον πάγκο της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο να αποφασίσει την παράταση της παραμονής του σε αυτή και να επιδιώξει να ηγηθεί της ομάδας για μια τελευταία φορά στο Euro του 2024. Όταν πλέον θα είναι 39 χρονών…

Διαβάστε επίσης:

Εμάνουελ Μακρόν: Πηγαίνει στο Κατάρ για να δει από κοντά την μάχη της Εθνικής Γαλλίας

Μουντιάλ: Στους «4» η Γαλλία, «λύγισε» μετά από ματσάρα την Αγγλία (Video)

Μουντιάλ 2022: «Θαύμα» από το Μαρόκο, απέκλεισε και την Πορτογαλία και πήγε στους «4»! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:39