search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 07:44
MENU CLOSE

Εμάνουελ Μακρόν: Πηγαίνει στο Κατάρ για να δει από κοντά τη μάχη της Εθνικής Γαλλίας

11.12.2022 15:22
makron_new

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα πάει την Τετάρτη στο Κατάρ για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Γαλλία-Μαρόκο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, όπως επιβεβαίωσε η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντέα-Καστέρα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Franceinfo.

«Θα επιστρέψω με τον πρόεδρο την Τετάρτη, ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες του ταξιδιού, έδωσε αυτήν την υπόσχεση και θα την τηρήσει, θα την τηρήσει με χαρά», σημείωσε η υπουργός, η οποία παρακολούθησε χθες, Σάββατο, τη νίκη με 2-1 της Γαλλίας επί της Αγγλίας στον προημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Μακρόν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα γούρικος για τους «τρικολόρ», καθώς η πρόβλεψή του για το παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλλία και την Πολωνία για τους «16» της διοργάνωσης ήταν εντυπωσιακά εύστοχη.

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία. Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», είχε πει τότε ο Μακρόν και τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι.

Διαβάστε επίσης:

Ρώμη – Πυροβολισμοί σε συνέλευση πολυκατοικίας: Νεκρές 3 γυναίκες και 4 τραυματίες

Kακοκαιρία «Gaia»: Κατολίσθηση στην Άρτα παρέσυρε σπίτια – Προειδοποίηση του «112» σε Σάμο, Κρήτη και Δωδεκάνησα

Λαμία: Κάτοικοι περιφρουρούν την Εθνική Οδό για να μην προκαλέσουν ατυχήματα αγέλες αγριογούρουνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 07:35