search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου – Ούρλιαζε στο γύρισμα, ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες» (Video)

13.12.2022 08:46
eyeidi-new

Για το Ρετιρέ και τον Γιάννη Δαλιανίδη μίλησε η Τζόυς Ευείδη, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο σκηνοθέτης ήταν ιδιαίτερα αυστηρός.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, η ηθοποιός ανέφερε ότι λόγω της πίεσης της δουλειάς και του άγχους εκείνη την περίοδο έπαθε για πρώτη φορά νεύρωση στομάχου.

«Στο Ρετιρέ ήταν λίγο φοβιστικός ο Γιάννης Δαλιανίδης. Ήταν πολύ αυστηρός. Ήρθε από τη Φίνος Φιλμ, που ήταν number one και leader, κι άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση κι είχε το κύρος, την επιβολή και την τσαντίλα της δουλειάς. Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Πίναμε καφέ, πριν πάω στο γύρισμα, κι η μάνα μου μου έλεγε άργησες σήμερα και της έλεγα όχι και δύο λεπτά…» είπε η Τζόυς Ευείδη, δείχνοντας πως έκανε εμετό και συνέχισε.

«Πολύ άγχος. Δεν μπορούσες να πας και να πεις αλλιώς τα λόγια. Φώναζε τι είναι αυτό και χάσμα. Δεν μπορούσες να κάνεις ούτε παύση. Εμείς είμαστε και μια ενοχική γενιά που ο σκηνοθέτης ήταν εκ προοιμίου τύραννος… Ο Γιάννης ούρλιαζε στο γύρισμα. Ακούγαμε από τα ακουστικά της κάμερας τις φωνές του. Ήταν στο control κι ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες. Δεν υπήρχε. Τελείωνε το γύρισμα κι έλεγε πάμε να κεράσω ποτάκι;»

Διαβάστε επίσης:

Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (video)

Ρούλα Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω πόνο και οργή»

Τζέιμς Φράνκο και Άννα Βίσση διασκέδασαν μαζί στη νυχτερινή Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:39