search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (video)

12.12.2022 21:46
giannis-spaliaras-new

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix.

Το πρωί της Δευτέρας(12/12) ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την προσθήκη του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix, αναφέροντας πως ο ίδιος βρέθηκε… νωρίτερα στη γνωστή πλατφόρμα.

«Σίγουρα εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Πρωινό» χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «αλλά είναι διαφορετικό να είσαι σαν ηθοποιός με έναν μικρό ρόλο και πολύ διαφορετικό να είσαι παραγωγός και σκηνοθέτης μιας σειράς. Νομίζω ότι η επιτυχία του Χριστόφορου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου κι ελπίζω να ανοίξει δρόμους και σε άλλους Έλληνες».

Ο ίδιος μίλησε και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο All Star Survivor: «Καλή επιτυχία σε όλους, να το απολαύσουν και να γυρίσουν όλοι υγιείς. Θα το βλέπω, αλλά μια φορά ήταν αρκετή για εμένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Επιλέγω πράγματα που με γεμίζουν, που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός και τα κάνω με κέφι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο επειδή με πληρώνουν, το οποίο είναι και καλό και κακό. Αλλά για εμένα, το να περνάω καλά μέσα από τη δουλειά μου είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω πόνο και οργή»

Τζέιμς Φράνκο και Άννα Βίσση διασκέδασαν μαζί στη νυχτερινή Αθήνα

Νέα επίθεση Χάρι-Μέγκαν κατά του Μπάκιγχαμ: «Λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον Ουίλιαμ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:36