search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Για μαζικές εγγραφές αποδήμων τρέχει η Ν.Δ.

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2260
15/12/2022
18.12.2022 14:58
nea-dimokratia

Τρέχει και δε φτάνει η Ν.Δ. εν όψει εκλογών, προκειμένου να κινητοποιήσει τον ελληνισμό του εξωτερικού, ώστε να εγγραφεί στη σχετική πλατφόρμα και να αποκτήσει το δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές από τη χώρα που διαμένει.

Παρότι η ψήφος των ομογενών αποτέλεσε κεντρική προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ. και το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο – τότε ΥΠΕΣ – Τάκης Θεοδωρικάκος έλαβε ευρύτατη στήριξη στη Βουλή, το ενδιαφέρον των Ελλήνων του εξωτερικού να αποκτήσει δικαίωμα ψήφου από τη χώρα όπου διαμένει είναι, για να το πούμε ευγενικά, πολύ – πολύ χλιαρό.

Έτσι το κυβερνών κόμμα, το οποίο επενδύει πολλά στην ψήφο από τα ξένα, έχει κινητοποιήσει όλα τα αρμόδια στελέχη του προκειμένου να υπάρξουν μαζικές εγγραφές αποδήμων στην σχετική πλατφόρμα, ώστε και να φανεί ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήταν επιτυχημένα, αλλά και να έρθουν τα… εισαγόμενα ψηφαλάκια.

Διαβάστε επίσης:

Θα έχουν και άλλοι τη στωικότητα του Χατζηδάκη;

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Δεν ντρέπεσαι που παρακολουθούσες τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Καραγάτσης, ο Χωμενίδης και το τελευταίο βιβλίο που διάβασε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:22