search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Θα έχουν και άλλοι τη στωικότητα του Χατζηδάκη;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2260
15/12/2022
18.12.2022 08:29
kostisxatzidakis1010_new

Σε… υπερέκθεση μαζί με τον πρωθυπουργό βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Εργασίας, μετά την αποκάλυψη ότι τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, αποκάλυψη που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον ίδιο ούτε από την κυβέρνηση (πώς θα μπορούσε, άλλωστε, όταν πρόσωπα με τα οποία ο υπουργός είχε διαλόγους, τους οποίους κατέγραψε η υπηρεσία, επιβεβαίωσαν τις επικοινωνίες αυτές;).

Έτσι, Κυριακή και Δευτέρα, ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε διάφορες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις προγραμμάτων, σε μια προσπάθεια από τη μία πλευρά να φανεί ότι η κυβέρνηση στηρίζει τον υπουργό της και από την άλλη να γίνει σαφές ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν επλήγησαν από της αποκαλύψεις για τις υποκλοπές των συνομιλιών του υπουργού.

Πάντως, η αίσθηση που επικρατεί στη Ν.Δ. δεν είναι ευχάριστη, δεδομένου ότι αφενός αποδεικνύεται ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε στελέχη της κυβέρνησης, αφετέρου υπάρχει ο φόβος για νέες αποκαλύψεις και για άλλες παρακολουθήσεις, ενδεχομένως για πρόσωπα που δεν θα τις υποδεχθούν με τη… στωικότητα του Κ. Χατζηδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Δεν ντρέπεσαι που παρακολουθούσες τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Καραγάτσης, ο Χωμενίδης και το τελευταίο βιβλίο που διάβασε

Άδωνις Γεωργιάδης: Το «καλάθι του Άι Βασίλη», η «θραύση» και τα τελάρα με τα λαχανικά (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07