search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Το «καλάθι του Άι Βασίλη», η «θραύση» και τα τελάρα με τα λαχανικά (Videos)

17.12.2022 13:33
adwnis

Τα εύσημά του στους εμπόρους που δημιούργησαν το δικό τους καλάθι με φρούτα και λαχανικά έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στη λαχαναγορά του Ρέντη.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές», ανέφερε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

»Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες», συνέχισε μιλώντας στο Action 24.

«Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο». Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε και τους κρεοπώλες να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο δημιουργίας καλαθιού του νοικοκυριού.

Αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στο «καλάθι του Άι Βασίλη», είπε: «Κάνει θραύση, οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί».

Ο υπουργός επισήμανε πως οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς είναι καθημερινοί και επιβάλλονται πρόστιμα όπου διαπιστώνονται παραβάσεις.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Καλάθι του… Καρνάβαλου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κύρτσος: Το «ευχαριστώ» του σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (Photos)

Εκλογές τώρα, ούτε με σφαίρες

ΕΣΥ με όπλο το φιλότιμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:42