search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Γιώργος Κύρτσος: Το «ευχαριστώ» του σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (Photos)

17.12.2022 12:42
kyrtsos9322_new

Με μια σειρά αναρτήσεων που θα συζητηθεί, ο Γιώργος Κύρτσος απέυθυνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ» για το ενδιαφέρον τους και τη στήριξή τους στο θέμα των υποκλοπών.

Όπως τονίζει «τα αυταρχικά καθεστώτα, σαν του Μητσοτάκη, στηρίζονται στην εκτίμηση ότι κανείς δεν ασχολείται με ό,τι συμβαίνει στον «γείτονα» και προσθέτει πως «η δημοκρατική αλληλεγγύη αποτελεί τη βασική άμυνα και την καλύτερη απάντηση».

Σε άλλο του tweet, ο ευρωβουλευτής σημειώνει: «Επειδή βοήθησα τον Μητσοτάκη να γίνει πρόεδρος ΝΔ, πρωθυπουργός, αναζητώ τα αίτια που τον έριξαν στον παρακρατικό υπόνομο των κοριών. Πίσω από τη μάσκα του «Ευρωπαίου» κρύβεται βαλκανικός αυταρχισμός. Το πάθος του για εξουσία, χρήμα καταργεί τα όρια. Βοηθάει και η «οικογένεια».

Τέλος, καλεί τέλος τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης να προσαρμόσουν την επικοινωνιακή, πολιτική τους προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές τώρα, ούτε με σφαίρες

ΕΣΥ με όπλο το φιλότιμο

Τι υπονομεύει τελικά τη δημοκρατία;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13