Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΕπιμένει o Άδωνις Γεωργιάδης στη γραμμή ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξυπηρέτησε συμφέροντα με τους Ποινικούς Κώδικες που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές του 2019.
Μιλώντας στην στην 5η Ημερίδα για τον Εμβολιασμό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «ο Τσίπρας είναι διαπλεκόμενος. Το είπε ο Κοντονής» και πρόσθεσε ότι «είναι σχεδόν κωμικό το να πιστέψει κανείς στ’ αλήθεια αυτό που είπε ο Τσίπρας για τον εαυτό του ότι είναι ο εντιμότερος πρωθυπουργός της Ελλάδος από καταβολής ελληνικού κράτους».
Alors, c’est la guerre…
Διαβάστε επίσης
Πρεσβεία των ΗΠΑ: Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού
«Δεν μπορείς να αγοράσεις την ψήφο»: Το μήνυμα Μητσοτάκη στον Έλον Μασκ για τα 440 εκατ. δολάρια και τις εκλογές στο Τέξας
Χαμένοι και οι τραμπικοί στην Ελλάδα από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ – Όνειρο ήταν και πάει…
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.