search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:51
MENU CLOSE

Εκλογές τώρα, ούτε με σφαίρες

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2260
15/12/2022
17.12.2022 10:12
psifodeltia_ekloges_new

Η υπόθεση της Εύας Καϊλή έχει προκαλέσει διάφορες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξαναφέρει στο προσκήνιο σενάρια και… εισηγήσεις προς τον πρωθυπουργό για πρόωρες – όσο πρόωρες μπορούν να χαρακτηριστούν πλέον – εκλογές.

Το σκεπτικό όσων εισηγούνται «εδώ και τώρα» προσφυγή στις κάλπες είναι διπλό: από τη μία η Ν.Δ. να αξιοποιήσει την αναταραχή που προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η υπόθεση της Καϊλή και από την άλλη να αποτραπεί πιθανή απόπειρα αξιοποίησης του κλίματος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο μαθαίνουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι τέτοιο ενδεχόμενο… δεν παίζει ούτε με σφαίρες και ότι οι κάλπες θα στηθούν το διάστημα που ο ίδιος έχει δεσμευτεί, ήτοι στο τέλος (ή έστω κοντά στο τέλος) της τετραετίας, μη συζητώντας καν για οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΥ με όπλο το φιλότιμο

Τι υπονομεύει τελικά τη δημοκρατία;

Επεισόδιο «Καθημερινής» – Άδωνη: Αρπάχτηκαν για το «Καλάθι του… Καρνάβαλου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:51