search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Επεισόδιο «Καθημερινής» – Άδωνη: Αρπάχτηκαν για το «Καλάθι του… Καρνάβαλου»

16.12.2022 12:16
adonis_georgiadis_kalathi_new

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το «Καλάθι του νοικοκυριού» και το «Καλάθι του Άη Βασίλη».

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» προχώρησε σε ένα ιδιαιτέρως επιθετικό σχόλιο κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με βαριά υπονοούμενα.

Με τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο» (από το γνωστό τραγούδι, σήμα κατατεθέν των Αποκριών), ο συντάκτης αναφέρεται στο «καλάθι του νοικοκυριού» και το «καλάθι του Αη Βασίλη» κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακό ντελίριο» και χαρακτηρίζοντάς τα ως «business as usual».

«Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη», καταλήγει το σχόλιο.

Το σχόλιο της «Καθημερινής»:

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια -που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Η απάντηση του Άδωνη

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter στο σχόλιο της «Καθημερινής».

«Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στον πλούτο, να μην μπορούν να νιώσουν την ανάγκη του αδύναμου για έστω λίγο καλύτερες τιμές. Αν για να το επιτύχω χρειάζεται να χλευάζει το στυλ μου η έγκριτη @Kathimerini_gr μαζί με τον «έγκριτο» και την παρέα τους, δεκτόν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σπυράκη: Όταν απέκρυψε είδηση για το καλό της… πατρίδας (Video)

ΠΑΣΟΚ: Στέλνει μήνυμα στον Ανδρουλάκη ο Καστανίδης; – Οι «αινιγματικές» δηλώσεις στη Βουλή

Μαξίμου: «Πέφτουν» προτάσεις για την ημερομηνία των εκλογών λόγω… προϋπολογισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:16