search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Μαξίμου: «Πέφτουν» προτάσεις για την ημερομηνία των εκλογών λόγω… προϋπολογισμού

16.12.2022 06:00
kysea- maximou098-new

Με την συζήτηση του τελευταίου προϋπολογισμού της κυβέρνησης να συνεχίζεται στη Βουλή, πολλά είναι τα κυβερνητικά στελέχη που ανοίγουν θέμα ημερομηνιών για τις εκλογές.

Κορυφαίος συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο οποίος ήταν από την αρχή κοντά του φέρεται να είπε σε συνομιλητή του ότι η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογές είναι η 5η Μαρτίου. Και αυτό γιατί όπως εξήγησε το αργότερο μέχρι τον Μάιο θα υπάρξει κυβέρνηση και έτσι δε θα επηρεαστούν ότι ούτε οι πανελλήνιες αλλά ούτε και ο τουρισμός.

Το που κρύβει την αισιοδοξία του για τον σχηματισμό κυβέρνησης, άγνωστο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος είναι απ’ αυτούς που υποστηρίζουν την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να «κλείσει» την πόρτα με το ΠΑΣΟΚ. Μία πόρτα βέβαια που την έχει κλείσει και «σφραγίσει» ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι εάν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την ημερομηνία των εκλογών καλό θα ήταν και να την ανακοινώσει γιατί το αβέβαιο του πράγματος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και στην… οικονομία.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Επιλέγουν την στρατηγική «χέρι-χέρι Τσίπρας – Ανδρουλάκης»

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης δεν πάει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές – Παρών ο Τσίπρας

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ένας είναι ο Ανδρέας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51