search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:25
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης δεν πάει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές – Παρών ο Τσίπρας 

15.12.2022 06:00
androulakis_pes

Στην πρωτεύουσα του Βελγίου συνεδριάζουν σήμερα οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. 

Το παράδοξο είναι ότι στη σημερινή συνεδρίαση δε θα δώσει το παρών ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι αρχηγός κόμματος που ανήκει στην ομάδα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που θα βρίσκεται εκεί ως παρατηρητής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται στην Ελλάδα για να προετοιμάσει την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει την Παρασκευή το πρωί. Η συνεδρίαση θα γίνει ακριβώς μία μέρα πριν την ψήφιση του Προϋπολογισμού το Σάββατο στη Βουλή.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη λένε ότι ο κ. Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συναντήθηκε με τους «Ευρωπαίους Συντρόφους», ενώ σημειώνουν πως η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιβάλλει να βρίσκεται στην Αθήνα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι λίγοι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ανδρουλάκης δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων με τον Αλέξη Τσίπρα. Ειδικά τώρα που το «θέμα Καϊλή» καίει. Βλέπετε, η γραμμή της «αυτόνομης πορείας» ακολουθείται με ευλάβεια που κάποιες φορές γίνονται και… υπερβολές. 

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Μετανάστευσης: Έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες μπάλες με τη… φωτογραφία του Μηταράκη! (video)

Εύα Καϊλή: «Η ζημιά που έπαθε η χώρα συγκρίνεται με την περίοδο των Μνημονίων»

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν νέα επίθεση από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – «Θα δούμε πρωτοσέλιδα με Άκη και Γιάννο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:24