search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:41
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τι γυρεύουν στην Γερμανία στενοί συνεργάτες του Ανδρουλάκη;

13.12.2022 06:00
spyropoulos_new

Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό τους παρά το μεγάλο θέμα που προέκυψε με το σκάνδαλο διαφθοράς της Εύας Καϊλή.

Μάλιστα όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο, Διευθυντή Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάση Γλαβίνα, βουλευτή Χαλκιδικής και Τομεάρχη Ανάπτυξης Απόστολο Πάνα, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Ελένη Χρονοπούλου βρέθηκε στη Γερμανία όπου και είχε συζητήσεις με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του Όλαφ Σόλτς για την κοινωνική στέγη.

Το σήμα που έχει δώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ότι ο προγραμματισμός του κόμματος οφείλει να συνεχιστεί κανονικά παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει ο χώρος μετά την παγωμάρα στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Μάλιστα, σήμερα Τρίτη η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με Έλληνες ομογενείς της Γερμανίας στο γραφείο του S&D στο Βερολίνο. Όλα αυτά την ώρα που στην Χαριλάου Τρικούπη περιμένουν τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τον αντίκτυπο της υπόθεσης της Εύας Καϊλή στο κόμμα

Πρόσωπα από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη πιστεύουν ότι η άμεση αντίδραση του προέδρου με την απομάκρυνση της Εύας Καϊλή θα φέρει θετικό αποτύπωμα αν και όπως τονίζουν η περίπτωση Καϊλή στεναχώρησε – πλήγωσε τους φίλους της παράταξης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην χθεσινή ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και στη συνάντηση που είχε ο κ. Ανδρουλάκης με την Ευρωομάδα του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος δέχθηκε συγχαρητήρια για την διαγραφή της κ. Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Ποιος παίρνει την έδρα της αν παραιτηθεί μετά από πιέσεις από το Ευρωκοινοβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Η τελευταία συνάντηση του Ανδρουλάκη με την Καϊλή – Ο έντονος διάλογος που είχαν

Ο… αναλυτής δημοσκοπήσεων που αναζητεί την έδρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04