search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Χρονοπούλου για… Επικρατείας

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2258
01/12/2022
04.12.2022 06:55
PASOK

Για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ στη Σοσιαλιστική διεθνή είχαμε γράψει εδώ και μήνες. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε ύστερα από 17 χρόνια και πλέον είναι επίτιμος πρόεδρος. Εμφανώς συγκινημένος ο Παπανδρέου παρέδωσε τη σκυτάλη σε έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να ανεβαίνει και στις δημοσκοπήσεις της χώρας του.

Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό, στο συνέδριο βρέθηκε και η Ελένη Χρονοπούλου. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (εξελέγη 4η στη σειρά κατάταξης) δεν έχασε ευκαιρία για φωτογραφίες με τους Παπανδρέου – Σάντσεθ, αλλά και την Benedicta Lasi, γενική γραμματέα της Σοσιαλιστής Διεθνούς.

Η Χρονοπούλου είναι μία νέα και δυναμική γυναίκα, που έχει την εμπιστοσύνη του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη και εκπροσωπεί τον απόδημο Ελληνισμό στο κόμμα. Υπενθυμίζεται ότι στο Επικρατείας στις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει στις τρεις πρώτες θέσεις και ένας Έλληνας του Εξωτερικού, πολλοί δεν αποκλείουν να είναι η Χρονοπούλου αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Τσίπρα για το μέλλον

Το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και ο Στυλιανίδης

Ειδική άδεια από την Κομισιόν για το… ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:03