search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: «Η ζημιά που έπαθε η χώρα συγκρίνεται με την περίοδο των Μνημονίων» 

14.12.2022 06:30
european_ew
European Union, 2022

Το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι κατηγορίες προς την Εύα Καϊλή για δωροληψία αλλάζουν και την εικόνα της χώρας.   

Κορυφαίος Έλληνας διπλωμάτης με μεγάλη διαδρομή στην Ευρώπη έλεγε πρόσφατα σε συνομιλητές του πως τα όσα συμβαίνουν με την Εύα Καϊλή πέρα από τα πολιτικά δημιουργούν και πρόβλημα εμπιστοσύνης για την Ελλάδα. 

Μάλιστα για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος είπε: «η ζημιά που έπαθε η χώρα συγκρίνεται με αυτήν της περιόδου των Μνημονίων». Και τι εννοούσε με αυτό; Μα φυσικά το έλλειμμα εμπιστοσύνης απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα. 

«Μας μένει η ρετσινιά, πάντα θα μας βλέπουν με δεύτερο μάτι», έλεγε ο διπλωμάτης στους συνομιλητές του για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος. 

Για να το λέει ο συγκεκριμένος κάτι θα ξέρει παραπάνω και μάλλον σωστή είναι η παρατήρηση που κάνει καθώς η Εύα Καϊλή δεν είναι απλώς μίας πολιτικός από την Ελλάδα. Είναι Ευρωβουλευτής και μέχρι χθες Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόσωπο με βαρύ θεσμικό ρόλο. 

Υ.Γ: Τα αρνητικά σχόλια για την χώρα έχουν ήδη αρχίσει, αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Κατρίνης, ο πιο καλός ο μαθητής…

Σε… Ανένδοτο κατά Μητσοτάκη καλεί ο Καρχιμάκης

Ασκούνης και Πεταλωτής με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:49