search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:15
MENU CLOSE

«Survivor all star»: Οι τέσσερις που υπέγραψαν και το «κώλυμα» με τον James Καφετζή

19.12.2022 12:28
tzeims_kafetzis_new

Οριστικοποιείται με ρυθμό η σύνθεση των γνωστών παικτών ριάλιτι που θα ξαναλάβουν μέρος στο «Survivor», το οποίο θα λέγεται «Survivor all star» ακριβώς επειδή θα έχει παίκτες από προηγούμενες εκδοχές του ριάλιτι που ξεχώρισαν  στα αμμώδη πεδία αγωνισμάτων του προγράμματος.

Οι έμπειροι παίκτες που έβαλαν τις υπογραφές τους στα συμβόλαια για συμμετοχή στην παραγωγή της Ατζούν μίντια είναι κατά τηλεοπτικούς κύκλους οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη– έγιναν ευρύτερα γνωστοί με το αν «τα έφτιαξαν» ή «δεν τα έφτιαξαν» ενόσω ήταν στο Survivor στο οποίο είχαν λάβει μέρος, ζήτημα που απασχόλησε το πανελλήνιο, όλοι το ξέρουν αυτό-  Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηναδρέου.

Απομένει η υπογραφή των άλλων 20, οι οποίοι στο μεταξύ έχουν υπογράψει, κατά πως λέγεται, ένα προσύμφωνο.

Οι διαπραγματεύσεις με κάποιους από αυτούς είναι σε εξελίξεις, όπως για παράδειγμα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου.

Ένας από τους παίκτες που πολύ θα ήθελαν στην εταιρεία παραγωγής (και στο κανάλι) είναι ο James Καφετζής, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο περσινό πρόγραμμα και κάποια στιγμή «τα βρόντηξε» κι έφυγε.

Η οικειοθελής αποχώρηση του (όπως και κάποιων άλλων) ώθησε την εταιρεία παραγωγής στις συμβάσεις, που θα υπογράψουν οι παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν τα πρώτα 24ωρα έπειτα από την Πρωτοχρονιά στην Δομινικανή Δημοκρατία για το ριάλιτι, να αυστηροποιήσει τον όρο που αφορά σε αποχώρηση παίκτη και αυτό θα επιτρέπεται- θα είναι αποδεκτό όταν συντρέχει σοβαρός λόγος υγείας και έπειτα από σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Στην περίπτωση του νεαρού από τη Ρόδο τα πράγματα είχαν περάσει σε νομικό επίπεδο διότι η Ατζούν μίντια είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του James Καφετζής, επειδή παράτησε το «παιχνίδι», όπως είχε κάνει γνωστό κι ο ίδιος, όμως αφήνοντας  ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει σύγκλιση: «Μου έχει γίνει μήνυση από την Ατζούν μίντια. Eίναι κάτι που δεν έχει λυθεί ακόμα, αλλά όλα λύνονται», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται εφόσον η νομική διένεξη πάψει, εκείνος και η παραγωγή να τα βρουν και στα υπόλοιπα, και να πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Διαθέσιμη στο Netflix από σήμερα η σειρά του Παπακαλιάτη

ΕΡΤ: Σπύρος Παπαδόπουλος, «Μουσικό κουτί», «Νούμερα» στα εορταστικά προγράμματα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (Photos)

Σταμάτης Μαλέλης: «Μεγάλος χαμένος της χρονιάς ο ΣΚΑΪ – Ό,τι κάνει δεν του βγαίνει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:15