search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:30
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Σπύρος Παπαδόπουλος, «Μουσικό κουτί», «Νούμερα» στα εορταστικά προγράμματα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (Photos)

19.12.2022 09:43
spyrous papadopoulos new

Έτοιμη είναι η κρατική ΕΡΤ για τις ημέρες των εορτών αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές-μουσικές υπογραφές και «δυνάμεις» που διαθέτει.

Έστω για ένα βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος σταματά να «κάνει ό,τι κοιμάται» και γίνεται οικοδεσπότης (αμισθί, όπως υπογραμμίζουν από την ΕΡΤ) στην εορταστική παραγωγή που έχει οργανωθεί για την υποδοχή του Νέου Έτους.

Στο ιδιαίτερο αυτό πρόγραμμα κομβικό ρόλο έχουν οι Χρήστος Νικολόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου- Ρένα Μόρφη και Φοίβος Δεληβοριάς με τις «δυνάμεις» των εκπομπών «Μουσικό κουτί» και «Νούμερα».

Κόσμος και ντουντιάς θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες του προγράμματος για να πει έστω ένα τραγούδι και σε μια τέτοια στιγμή μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κουβαράς θα τραγουδήσει με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν έχουν αναλάβει οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου- Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Σταμάτης Μαλέλης: «Μεγάλος χαμένος της χρονιάς ο ΣΚΑΪ – Ό,τι κάνει δεν του βγαίνει» (Video)

Ράνια Τζίμα: Αισθάνθηκα φόβο όταν έκλεισε το παλιό Mega

Μάνεσης: «Μην ανησυχείτε, δε θα φάω την έδρα κανενός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:29