search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Γιώργος Κουβαράς: Πριν πέντε χρόνια σκεφτόμουν να «κλείσω» την καριέρα μου (Video)

27.10.2022 10:59
giorgos_kouvaras_new

Για την μετακίνησή του από το Action24 στην ΕΡΤ, την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και τα σχέδια… συνταξιόδοτησης μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έκανα τόσα χρόνια στο Action ήταν ένα μεταδελτίο. Άρα νομίζω ότι δεν ήταν άσχετο με αυτό στην ΕΡΤ. Ήταν μια πρόκληση για εμένα, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να πω την αλήθεια, ούτε μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό ακόμα και όταν πήγα στην ΕΡΤ. Μου έκαναν την πρόταση από την διοίκηση και έκρινα ότι είχε ένα ενδιαφέρον και συμφωνήσαμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Κουβαράς για την τρίτη του επιστροφή στην δημόσια τηλεόραση.

Όπως είπε, η αρχική πρόταση έγινε από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα.

«Στην αρχή σκέφτηκα “ωχ, να ξεκινήσω πάλι κάτι καινούργιο;“. Μετά όμως είπα τι έχουμε να χάσουμε;», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι πριν λίγα χρόνια είχε κάνει σκέψεις… συνταξιοδότησης.

«Πριν από μερικά χρόνια, πριν από πέντε χρόνια και πίσω, αυτό που με απασχολούσε κυρίως ήταν το πόσο ακόμα θα δουλέψω, να δω πότε θα τελειώσει αυτό. Μου λείπει πάρα πολύ ο ελεύθερος χρόνος. Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έχει συμβεί, μάλλον είναι χαρακτηριστικό της ηλικίας και καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν, έχω καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα. Ότι όσα περισσότερα χρόνια δουλεύεις και είσαι ενεργός, τόσο πιο πολύ καθυστερείς το γήρας. Επομένως νομίζω ότι δεν είμαι σε φάση να θέλω να φύγω. Από την άλλη μεριά είμαι σε φάση που δεν θέλω να κάνω τίποτα που δεν μου αρέσει», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Τέλος, ο Γιώργος Κουβαράς μιλήσε και για την αγάπη που έχει από μικρό παιδί στο τραγούδι.

«Αν πάω σε ταβερνάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω το μικρόφωνο, αν βεβαίως μου το δώσουμε. Το ζήτημα είναι πώς θα το αφήσω μετά», είπε μεταξύ άλλων χαριτολογώντας.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: Ειδικές επετειακές εκπομπές στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Celebrity Game Night: Η Σμαράγδα Καρύδη καλεί τους τηλεθεατές σε μια βραδιά γεμάτη παιχνίδι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31